; ARKADAKİLER | Çatalköy Belediyesi

ARKADAKİLER

Çatalköy Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre ;

Festival kapsamında dün akşam misafir ettiğimiz Dördüncü Duvar Kültür ve Düşünce Derneğinin sergilediği tek perdelik absürt komedi oyunu izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.oyunun sonunda Çatalköy Belediye başkanı Hulusioğlu yapmış olduğu kısa bir konuşmasında “ Günümüzün kanayan yarası olan bet ofisler ve gece kulüplerinin olumsuz anlamda yaşamımıza kattıklarını tiyatral bir dille sahneye aktarmış olmanız, yaş ortalaması belli bir düzeyin üzerinde olan insanlarımızı derinden yaralamaya devam ediyor.Bu nedenle bu yaraya parmak bastığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum.”dedi.Ardından , Çatalköy Belediyesi meclis üyelerimizden Esra Çelikeri ekibe plaket ve çiçeğini takdim etti.

ARKADAKİLER

Çatalköy Belediyesi Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre ;