; Üçleme | Çatalköy Belediyesi

Üçleme

Çatalköy Belediyesi 5. Beşparmaklar Tiyatro Festivali kapsamında, Girne Belediyesi Tiyatro Stüdyosu’nun (GİBETSU) “ Üçleme” adlı tek perdelik kara mizah tiyatro oyunu 18 Mart’ta tiyatro severlerle buluştu. Cenk Gürçağ’ın yönettiği, hem güldürüp hem düşündüren oyun,izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Oyunu, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü , Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ,Çatalköy Belediyesi Sanat Koordinatörü Derman Atik ve bazı meclis üyeleri izledi. Oyunun sonunda Çatalköy belediyesi meclis üyesi İrfan Darbazoğlu oyunculara çiçek ve plaket taktim etti.

Üçleme