; Açılış töreni | Çatalköy Belediyesi

Açılış töreni

Çatalköy Belediyesi’nin “6. Beşparmaklar Kültür Sanat Günleri” 18 Eylül’de düzenlenen görkemli bir  açılış töreniyle  gerçekleştirildi. Açılışını, Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’nun yapıtığı açılış törenine Girne Kaymakamı Mehmet Envergil ,Girne Miletvekillerinden Ergün Serdaroğlu ve İzlem Gürçağ ,Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,Çatalköy Belediyesi Meclis üyleri ve  Muhtarları da katıldı. Büyük bir kortejle başlayan kültür sanat günlerinden geriye kalan güzel görüntüler.

[sliding_box]

Açılış töreni