; “GECE SÖZLERİ” | Çatalköy Belediyesi

“GECE SÖZLERİ”

Çatalköy Belediyesi’nin  6. Beşparmaklar Tiyatro festivali kapsamında  Cumartesi gecesi  Çorum’dan gelen Dost Oyuncuları  ekibinin sahnelediği “Gece Sözleri” adlı tek kişilik oyun izleyenlerden tam not aldı. Şahin Örgel’in yazıp yönettiği oyunun konusu, günlük yaşantımızda başımızdan geçen birçok farklı olayın mizahi bir dille anlatılmasıdır. Oyunun sonunda kısa bir konuşma yapan Çatalköy Belediyesi Kültür ve Sanat koordinatörü Derman Atik; Çatalköy Belediyesi Tiyatro Su ekibinin ilk oynadığı “Carlos” adlı oyunun  da yazarı olmasından dolayı  Şahin Örgel’in kendileri için  özel  olduğuna vurgu yaparak teşekkürlerini belirtti. Gecede konuşma yapan Çatalköy Belediye Başkan’ı Mehmet Hulusioğlu da  Şahin Örgel’e 6.Beşparmaklar Tiyatro festivali’ne  katkı  koydukları için teşekkürlerini iletti. Hulusioğlu ayrıca , Çatalköy ilkokulu’ndaki çocuklara tiyarto alanında bilgi vererek atölye  çalışması yapan oyun yazarı,oyuncu,yönetmen ve  Tiyatro Gazetesi’nin sahibi Nazif Uslu’ya da bu anlamda teşekkürlerini belirterek  çiçek ve plaket takdim etti.