NEHİR

Çatalköy Belediyesi’nin 6. Beşparmaklar Tiyatro Festivali kapsamında dün akşam, Gülşen Karakadıoğlu’nun yazıp, Vacide Öksüzcü’nün yönettiği , Türkiye Cumhuriyeti Ankara Devlet Tiyatroları’nın, “Nehir” adlı oyunu sahnelendi. Oyun,1980’li yılların başında iki kadının kesişen yolları ve 12 eylül’ün insanlarda yarattığı tahribat ve yaratılan korku ortamı ve bu ortamda hissedilen  çaresizlik anlatılmaktadır. Oyunun sonunda sahneye çıkan Çatalköy Belediyesi Kültür sanat Koordinatörü Derman Atik, oynculara teşekkür edip,oyunu izlerken o yılların aklına geldiğini ve çok etkilendiğini söyleyip sözü Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu’na verdi. Hulusioğlu, oyundan çok etkilendiğini ve duygulandığını söyledi ve bir daha böyle kötü olayların yaşanmaması temennisinde bulundu. Hulusioğlu daha sonra oyunculara teşekkür edip çiçek ve plaket takdim etti.