; Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi | Çatalköy Belediyesi

Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi

Hz. Ömer Türbesi Rekreasyon Alanı Çevre Düzenleme Projesi yapım ihalesi tamamlanıp imzalar atıldı.Çatalköy Belediyesi’nde düzenlenen toplantıda, Çatalköy Belediye Başkan’ı Mehmet Hulusioğlu, Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti Koordinatörü Ertan Tosun konuşma yaparken ,Belediye adına Mimar Ahmet Rençber de teknik konular hakkında bilgi verdi.Yaklaşık 4 milyon 271 bin TL.’ye mal olacak olan projenin 1 yılda tamamlanmasın hedeflenmektedir.Proje, 40 bin metrekarelik bir alan üzerine tasarlanmıştır. Projede, oturma ve yürüyüş alanları, seyir noktaları, botanik bahçesi, spor alanları, kafeterya ve araç park yerleri bulunmaktadır. Toplantı sonunda ,Çatalköy Belediye Başkan’ı Mehmet Hulusioğlu ve  ihaleyi kazanan Kuşçu Kardeşler Ltd. Direktörü Mehmet Kuşçu sözleşmeyi imzaladı.

Comments are closed.