; DOMUZUN KUYRUĞU | Çatalköy Belediyesi

DOMUZUN KUYRUĞU

“DOMUZUN KUYRUĞU”

7. Beşparmaklar Tiyatro Festival’i kapsamında, Dün akşam  Güzelyurt Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun düzenlemiş olduğu “ Domuzun Kuyruğu”  adlı  komedi oyun sahnelendi.  Bekir Kara’nın yazıp, yönettiği oyunun konusu; insanların çocuk yaşlarda yaşadıklarının, yetişkin olduklarında yarattığı psikolojik etkilerini ve önemini ele alarak, insanların iyi ve kötü alışkanlıklarının, etrafımızdaki bakış açılarını ne kadar değiştirdiği mizahi bir dille anlatılmıştır. İlginin oldukça fazla olduğu oyunu, izleyiciler ayakta alkışladı. Oyunun sonunda Çatalköy Belediyesi Sanat Yönetmeni Derman Atik Oyunculara ve Yönetmene gösterdikleri performansdan dolayı teşekkür etti. Ardından  Çatalköy Belediyesi Meclis üyesi Engin Ercenap Oyunculara ve Yönetmene çiçek ve plaket takdim etti.

Comments are closed.