; PAPAZ NİKAHI | Çatalköy Belediyesi

PAPAZ NİKAHI

“PAPAZ NİKAHI”

Çatalköy Belediyesi’nin düzenlediği 7. Beşparmaklar Tiyatro Festivali kapsamında dün akşam Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Halk Tiyatrosu’nun “Papaz Nikahı” adlı traji-komik oyunu sahnelendi.İzel Seylani’nin yazıp yönettiğ oyunun konusu, tek geçim kaynağı ürettikleri patates olan köy halkının, adada  hissedilen savaş öncesi kaosunun gölgesinde, ürettiğini satıp yaşayabilme kavgası içinde Eleni ve Mehmet’in herşeyi göze alarak birbirine kavuşma hikayesi anlatılıyor. Beğeni ile izlenen oyuna, Beyarmudu belediye Başkanı İlker Edip Ve Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet  Hulusioğlu da katıldı. Oyunun sonunda konuşma yapan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yönetmene ve oyunculara teşekkür edip çiçek ve plaket takdim ettikten sonra, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’e Belediye Bünyesi altındaki Güney Mesarya Halk Tiyatrosuna koyduğu katkılardan dolayı ayrıca teşekkür etti.

Comments are closed.