; ÇADER’in “18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası ” Etkinliği | Çatalköy Belediyesi

ÇADER’in “18 – 24 Mart Yaşlılar Haftası ” Etkinliği

Çatalköy Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, 18-24 Mart “ Yaşlılar Haftası” etkinliği bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi.Geziye, Çatalköy ve Arapköy’de yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların ilgisi büyüktü. Bu yıl Karpaz bölgesine gerçekleştirilen gezinin ilk durağı, Tatlısu bölgesinde bulunan Minia Kıbrıs gezilip ardından da Apostolos Andreas Manastırına hareket edildi. Orada yapılan alışveriş ve çekilen anı fotoğraflarının ardından, Öğle yemeği için Restauranta gidildi. Restaurant’ta İkinci Baharını yaşayan yaşlılarımız canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.
Düzenlenen etkinliğe,Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, bazı meclis üyeleri ve görevli personeller katıldı. Yemekte Hulusioğlu masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşların hem sohbetlerine ortak oldu, hem de onlarla anı fotoğrafları çektirdi.